Multikultúrne rozprávky I. : Pozsonyi mesék – Bratislavské rozprávky

OZ FutuReg Vás srdečne pozýva na nové multikultúrne podujatie určené pre deti a rodiny v duchu rozprávok, zaujímavých príbehov a detskej hravosti.

Aké sú multikultúrne rozprávky Bratislavy? Kto bol Széchenyi? Na tieto otázky môžete hľadať odpovede na tematickej multikultúrnej prehliadke so sprievodcom a autorom knihy Bratislavské rozprávky, s Istvánom Veresom. Priblíži nám niektoré zaujímavé udalosti a príbehy nielen o živote Széchenyiho, ale aj inými rozprávkami, ktoré budú pre deti

Stretneme sa o 10:00 pod Bratislavským hradom.
V prípade zlého počasia sa akvia uskutoční v priestoroch Materské centrum Podunajské Biskupice, Latorická 4, Bratislava.

Váš záujem potvrďte s GOING na FB. Počet rodín s deťmi je limitovaný na 20. Prehliadka je bezplatná.

Projekt sa uskutoční vďaka finančnej podpore Úradu vlády SR – programu KNM 2017. Hlavným cieľom projektu „Multikultúrne rozprávky“ je priblížiť k sebe národnostné menšiny a majoritnú spoločnosť, zároveň hľadať veci, ktoré nás spájajú a prezentovať ich budúcej generácie.

Jazyk prehliadky bude multikulturálne prispôsobený:)

Tešíme sa na Vás!

HU:

A FutuReg Polgári Társulás nagy szeretettel meghívja Önt új multikultúrális eseményére, mely gyerekek és családok részére kerül megrendezésre a mese, érdekes történetek, valamint gyermeki játékosság jegyében.

Melyek Pozsony multikulturális meséi? Ki volt Széchenyi? Ezen kérdésekre a választ Veres Istvántól a tematikus multikulturális látogatás kísérőjétől és egyben a Pozsonyi mesék című könyv szerzőjétől kaphatják meg. Beavat minket érdekes eseményekbe és történetekbe Széchenyi életéről, de megismerünk más meséket is, melyekkel a gyermekeknek készültünk.

Találkozzunk délelőtt 10 órakor a pozsonyi vár alatt.

Az érdeklődés kérem erősítse meg a GOING aplikációval a Facebook-on. A létszám 20 családdal limitált. Az eseményen való részvétel díjmentes.

A projekt a Szlovák Köztársaság Kormányhivatalának anyagi támogatásának, a KNM 2017-es programjának köszönhetően valósul meg. A multikulturális mesék nevet viselő projekt fő célja közelebb hozni egymáshoz a nemzeti kisebbségeket és a többségi társadalmat, valamint keresni azokat a pontokat, melyek összekötnek bennünket és azokat prezentálni a jövő nemzedéknek