Ne veszítsd el az állasod, tanulj -Nestrať prácu, vzdelávaj sa (HU)

V prípade vysokého počtu záujemcov v maďarčine v okrese Dunajská Streda sa vzdelávací seminár môže poskytnúť aj v maďarskom alebo v anglickom jazyku.
Viac o programe v maďarčine
PÁLYÁZ(Z)ATOK! – egy praktikus oktatási képzés sorozat, arról amit a pályázatok, projektek és kérvények világáról tudni érdemes ahhoz, hogy egy sikeres projekt elkészüljön.
Szeretné egy közhasznú ötletét kivitelezni, de nem tudja hol találhat rá forrást? Ha tudja is hova pályázzon, nem tudja, hogyan kezdjen neki? Esetleg írt már pályázatot, de az akkor nem volt sikeres és szeretné azt átdolgozni? Áttekintést szeretne kapni a pályázatok világáról? Vagy „csak úgy” szeretne új tudást szerezni egy érdekes téma kapcsán, ami új horizontokat nyithat meg? Mit tudhat meg a képzési program során? A pályázatíró workshop 5 modulból áll, emellett a tartalom igény szerint alakítható:
I. modul – Az EÚ dotációs rendszerei, strukturális alapok, nemzetközi projektek, a projekt management alapjai, a projekt ötlet, workshop, projekt-csapatépítés
II. modul – A pályázati lehetőségek keresése, orientáció hazai, európai és nemzetközi rendszerekben, effektív projekt implementáció rendszere, a projekt tervezet elkészítése
III. modul- A pályázati lehetőségek keresése, orientáció hazai, európai és nemzetközi rendszerekben,effektív projekt implementáció rendszere, a projekt tervezet elkészítése.
IV.modul – A pályázatok minőséges, tartalmilag és formailag megfelelő kidolgozása, ellenőrzés, kontrolling, zárójelentések rendszere,
V.modul-kontrolling, zárójelentések rendszere,közbeszerzés
A modulok egyenként is látogathatók, de egymásra épülnek, ezért az eredmény érdekében ajánlott minden napon való részvétel.
Kinek lehet érdekes a tréning?
– magánszemélyeknek alkotási kedvvel és ötlettel,
– akik már pályáztak vagy szeretnének
– nonprofit szervezetek képviselőinek
– önkormányzatok dolgozóinak
– kis- és közép-vállalatoknak
– kulturális és más közhasznú intézményeknek
Ezekben a témákban és kiírásokban nyújtanak a tanfolyamok ízelítőt:
– helyi jellegű pályázatok (önkormányzati, megyei, regionális lehetőségek)
– szlovák  minisztérium alá tartozó OP-k (operatív programok) pl. kreatív ipar és kultúra, szlovák alapítványok
– nemzetközi pályázatok: pl. Visegrádi Alap, INTERREG, Norvég Alap, Erasmus+,Horizon 2020, Europe for Citizen Creative Europe stb.
Szervező: FutuReg PT, www.futureg.sk
Helyszín: ONLINE, bejelentkezési linket a jelentkezők regisztráció után kapnak
Részvételi díj, mely tartalmazza a képzési anyagokat, prezentációkat, esettanulmányokat és feladatgyűjteményt a tanfolyam során: 1500 eur /100 ora
A teljes képzés-sorozaton résztvevők oklevelet kapnak.
Jelentkezni lehet mail formájában oz@futureg.sk címen 1 rövid információval arról, hogy mi az, ami a téma kapcsán leginkább érdekli?
Várjuk az online képzésen