DIGEQ Projekt menedzsment

DIGEQ Projekt menedzsment

A FUTUREG, GLAFKA,FAZEKAS kis partnerségi projekt célja a digitális tudás előmozdítása, a digitális intelligencia növekedése a fiatalok érzelmi egyensúlyán keresztül, az online konfliktusok érzelmi megoldási technikáinak megteremtése és az úgynevezett érzelmi komepetencia tanítása a fiatalok számára.

A projektpartnerek felelősnek érzik magukat azért, hogy a fiatalok számára megfelelő digitális ismereteket biztosítsanak az uniós intézményekben történő online tanuláshoz. A DIGEQ egy közös ifjúsági koncepció, amelyre sürgősen szükség van a projektben részt vevő gyermekek és fiatalok biztonságának előmozdítása érdekében az online környezetben – nemcsak a COVID 19 járvány, hanem korunk általános digitális átalakulása miatt.

Partnereink, akik segítettek nekünk a projekt lebonyolításában

A GLAFKA a tudás- és innovációtranszferre összpontosít a következő területeken:
Az egész életen át tartó tanulás és továbbképzés; Munkaerőpiac és vállalkozói szellem; Oktatási és képzési módszerek és technológiák.

A GLAFKA érdeklődésének középpontjában olyan témák állnak, mint a hátrányos helyzetű emberek (fiatalok, 50+, NEET-ek, nők szülési szabadság után és fogyatékkal élők) munkaerő-piaci támogatására irányuló kezdeményezések megerősítése és új perspektívák nyújtása számukra, az iskolák és a vállalatok közötti együttműködés erősítése, mint potenciális munkavállalók, a generációk, nemek és nemzetek közötti szakadékok áthidalása, valamint a környezetbarát és fenntartható fejlődéssel kapcsolatos tevékenységekben való részvétel.

A Fazekas Mihály Gimnázium egy középiskola Budapesten. Az elmúlt 40 év alatt kiváló hírnevet szerzett, különösen a matematika és az egzakt tudományok területén.

Az Erasmus+ projekt címe: Digitális intelligencia növekedése az ifjúság érzelmi minőségén keresztül DIGEQ.

A projekt száma 2021-1-SK02-KA210-YOU-000033913.