Projekt menedzsment

Szeretné egy régóta tervezett ötletét végre kivitelezni? Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Szeretne rendszert teremteni a munkafolyamatai és aktivitásai közt?
A képzés az ötlettől a tervezésen át a megvalósításig elkíséri egészen a lezárásig. Felkészít a projekt aktivitásaira szervezeten belül és individuálisan is. Megtanulhatja a projekt vezetés alapjait, saját projekt ötlete alapján megfogalmazhat konkrét vagy akár pályázati célokat, LogFrame azaz logikai keretmátrixot is tervezhet. Alapfogalmak, elemző módszerek, játékos tervezés, kreatív brainstorming azaz „ötletelés” valamint rendszerszerű tevékenységek…ezekről mind beszélünk és kipróbáljuk a nap során.
Kinek alkalmas a workshop?
A program előképzettséget nem igényel. Ideális résztvevői olyan kreatív személyek, vállalatok vagy szervezetek akár laikusok soraiból is, akik a projektjeiket és terveiket effektívebben és átláthatóbban szeretnék irányítani. Nem szükséges konkrét előzetes felkészülés sem, szakiránytól teljesen független a képzés.
A tartalomból:
• A projekt management alapjai
• Projekt tervezés
• Projekt kivitelezése
• A projekt lezárása
Regisztrációs díj: mely tartalmazza a képzési anyagokat és frissitőt a délelőtt során: 50 eur/ résztvevő
Szervező: FutuReg PT
Maximális kapacitás: 10 személy
A tréner profilja
PhDr. Bott Domonkos Lívia, PhD. – közgazdász, certifikált projekt manager (PRINCE 2 tanusítvánnyal), a Comenius Egyetem Management Karának együttműködő munkatársa, több mint 15 éves pályázatírói és projekt vezetési tapasztalattal, a FutuReg PT elnöke, több sikeres nemzetközi és hazai pályázat megírója és projekt realizálója, a Minority Kids online tanácsadó projekt vezetője és a projekt forrásainak bebiztosítója, a Slovenské centrum pre fundraising és a Grantexpert.sk tagja. Mottója: „Jót s jól!”
Regisztráció mailben (oz@futureg.sk) vagy FB-on. Livia Bott Domonkos