GREEN

A ÍZöld Vállalkozónők Green Entrepreneurship for Women projekt (rövidítve GreEn), amely az Erasmus+ Small-scale Partnership program részeként valósul meg, három szervezet együttműködésének eredménye:
Rovnovážka (CZ)
Adesos (ES)
FutuReg (SK)
Fő célja a partnerek tapasztalatainak megosztása a nők szakmai kompetenciáinak fejlesztése terén, különös tekintettel a fenntartható vállalkozások irányítására, valamint a modern technológiák marketing célú felhasználása terén.
A projekt olyan nők csoportját célozza meg, akik vállalkozói készségeik fejlesztése iránt érdeklődnek, függetlenül attól, hogy a vállalkozói folyamat mely szakaszában vannak (azaz még akkor is, ha csak gondolkodnak egy vállalkozás indításán). A GreEn célja egy hibrid (online/offline) oktatási kurzus létrehozása e csoport számára.
A fő témák az ökológiai kérdések figyelembevétele az üzleti életben (pl. az energiafogyasztás csökkentése, a hulladéktermelés korlátozása, a körforgásos gazdaság alkalmazása vagy a megújuló és helyi erőforrásokra való nagyobb összpontosítás), és ezzel egyidejűleg e kérdés marketingstratégiákban való népszerűsítése. A kurzus marketing komponense elsősorban a mobilalkalmazások használatával foglalkozik. A tanfolyam moduláris formában kerül megrendezésre, így minden résztvevő kiválaszthatja az aktuális igényeinek és elvárásainak megfelelő fókuszt.
Az oktatási tanfolyamon kívül a projekt egy közösségi hálózaton alapuló nemzetközi csoportot is magában foglal. Ez a projekt résztvevői között a tapasztalatok, termékek, tippek és trükkök megosztására szolgál majd.
Egy motivációs blog/e-book is elérhető lesz a résztvevők számára, amely 12 jó gyakorlat példáját tartalmazza üzletasszonyokkal készített interjúk formájában.
A tanfolyam kísérleti szakaszában 30 nő vesz részt a projektben együttműködő három országból.

2022-1-CZ01-KA210-ADU-000082694

Partnerek

ROVNOVAZKA

ADESOS