Csapatunk

Kik a FutuReg?

A FutuReg innovációkat és új oktatási formákat, valamint közhasznú tevékenységeket hoz a fejlesztés érdekében gyermekeink elé. A gyermekek célcsoportja az egészséges és biztos jövő garanciája. Ha csatlakozni szeretne, tegyen értük velünk.Csapatban könnyebb.


PhDr. Bott Domonkos Lívia, PhD.,
a FutuReg elnöke, közgazdász, kutató

„A FutuReg új ismereteket és megoldásokat hoz. Hiszünk abban, hogy a csapatjáték színes és színes.” PhDr. Bott Domonkos Lívia, PhD., törvényes képviselő – a FutuReg PT elnöke, közgazdász- kutató, régiófejlesztési szakértő

Munkatársaink:

PhDr. Bott Domonkos Lívia, PhD., törvényes képviselő , FutuReg elnöke, mediátor, előadó, tréner

„Az  FutuReg új oktatási formákat,  közhasznú oktatási tevékenységeket hoz gyermekeinknek a régió fejlesztése érdekében. Az oktatás fontossága és fiatalok célcsoportja az egészséges jövő garanciája”

Mediátor, kutató, egyetemi előadó tanár és pályázati menedzser. Menedzsmentet tanult majd tanított a pozsonyi Comenius Egyetemen, azután nemzetközi szervezetekben dolgozott az egészségügy és környezetvédelem területén. Az IT szektorban nagyvállalatoknál is szerzett projektvezetési tapasztalatot, de leginkább a non-profit szektorban aktivista, ahol továbbra is együttműködik oktatási intézményekkel és a közszférával. Sokat utazott és tanult külföldön, ahol olyan nemzetközi projektekben vett részt, amelyek társadalmi jó példákat mutattak a és helyi szinten is felvetettek problémákat. . Egyetemi oktatóként  kutatásmódszertant, a gazdaságszociológiát és  projektmenedzsmentet tanit. Két gyermeke van, akik a jó gyakorlat gyakorlati útmutatói. A szociális innovátorok térképén 2022-ben szerepelt.

Projektek : DIGEQ, WOWIT, MOTI-MENTOR

Kutatások:Community Safeguarding,Suburbanisation

Workshopy:Pályázzatok, Projekt Management, SuliMediátor


Dr.Margaréta Kováč,jogász, lektor, egyetemi tanár,  a DIGEQ nemzetközi projekt managere és workshopjaink jogásza

Projektek: DIGEQ, WOWIT, MOTI-MENTOR

Workshopok:Online gyerekjogok, KIDSAFEDU


Mészáros Krisztina, tréner, a SuliMediátor társalapitója, aTolerancia projekt előadója, pedagógus, coach, mediátor,a DIGIT4Medi@ll projekt menedzsere

A projekt célja az erőszak eliminálása az iskolákban, az effektívebb konfliktusoldás, a tudatosabb, asszertívabb kommunikáció osztálytársak, pedagógusok közt.

A KIDSAFEDU távon pedig hozzájárul a társadalom és a gyermekek egészséges fejlődéséhez.

  • Workshopok:Tolerancia SuliMediátor
  • Projektek: KIDSAFEDU 2. Tolerancia, WOWIT

Patrícia Zolleiová, projektmenedzser és koordinátor, európai tanulmányok és nemzetközi kapcsolatok szakirányú végzettséggel rendelkezik

„A FutuReg segített megtalálni önmagam a projektek világában és annak irányításában. Minden projektmenedzsernek meg kell találnia önmagából egy darabot a munkájában, mert enélkül soha nem lehet sikeresen teljesíteni és elérni az adott projekt céljait.”


Vancsura Kitti, Minority Kids webmenedzser

Budapesten az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanult csecsemő- és kisgyermeknevelőként. Néhány év bölcsődei munka után Dunaszerdahelyre sodorta az élet. Lakhelye ugyan megváltozott, dea gyermekek iránti határtalan szeretete, elhivatottsága, és tisztelete a régi maradt. Fiatal, ambiciózus nőként keresi az útját. Hobbyja a társasjátékozás.

Projektek: DIGEQ, WOWIT, MOTI-MENTOR


Pomichal Patrik, informatikus, IT biztonsági specialista, DIGEQ projekt szakember

Projektek: DIGEQ, KIDSAFEDU


Bott Roland, informatikus IT specialista, DIGEQ projekt szakember

Projektek: DIGEQ, KIDSAFEDU


Viktória Valachová, projekt szakember DIGEQGREEN  

 


Timea Szabó, projekt szakember WOWIT


Emma Csóka, projekt szakember DIGIT4ALL

A komáromi Selye János Egyetem Pedagógiai Karán tanult angol és matematika szakos tanárként. Tanulmányai során az iskolai problémákat és nehézségeket, valamint a gyermekek jellemzőit is tanulmányozta. Projekt asszisztensként az a célja, hogy minél több gyermeknek segítsen biztonságos és egyszerűbb jövőt kialakítani.


 

Jakubecz Böbe, hungarológus, korrektor

  • Workshopok:Pályázzatok, Minority Kids
  • Projektek: Minority Kids, KIDSAFEDU, WOWIT

A Futureg PT hiánypótló környezetet biztosít a szlovákiai nemzeti kisebbségben élő családok számára, amely mindig szakmai tanácsadásra épül, és segítőkészség motivál. Projektjeik és kutatásaik a multikulturalizmus jegyében zajlanak az esélyegyenlőség megteremtésének reményében. Valahányszor a gyerekek érdekei kerülnek előtérbe, rájuk koncentrálnak, mert ők jelentik a jövőt.

Rólunk mondták:

Mgr.art Soňa Čermáková Uličná, ArtD; forgatókönyvíró, dramaturg és szövegíró:

Szeretném, ha gyermekeim és társaik inspiráló környezetben nőnének fel, amely rengeteg biztonságos lehetőséget kínál számukra a világ sokszínűségének felfedezésére, barátokra és tartalmas szabadidő eltöltésére, valamint lehetőséget nyújtanak szüleiknek arra, hogy a családi szolgáltatások bővítésével összekapcsolják a munkát és a magánéletet. , vagy a szülési és szülői szabadságon lévő anyák lehetőségei, akiknek kapcsolatba kell lépniük a közösséggel, vagy saját vállalkozást próbálnak indítani. Úgy gondolom, hogy a Rozs-sziget régiónak ideális feltételei vannak mindehhez …

Matuszny Katalin :Meg kell őriznünk szokásainkat, értékeinket és hagyományainkat a mai környezetben, amelyet az idő fokozatosan teremtett meg Csallóközben.

Récsei Noémi, riporter, RTVS : A műhelymunkáknak köszönhetően sikeres pályázó voltam a kulturális támogatások terén, úgy gondolom, hogy a tanfolyamok hasznosak és érthetőek, mert szakmailag felkészülten zajlanak.

Bolemant Lilla, PhD., irodalomkutató, irodalomterapeuta, a Womanpress kiadó igazgatója, a Phoenix PT törvényes képviselője A FutuReg Polgári Társulás a Minority Kids projekttel karöltve sokat bizonyított már. Az  édesanyákat, gyerekeket, de a széles nyilvánosságot is vonzza, mivel olyan információkat közöl és terjeszt, amelyek magyar nyelven kevés helyen érhetők el, és regionálisan fontosak.  Örömmel tölt el, hogy ez a projekt is jó példa arra, hogy  aktív nők vihetik előre társadalmunkat, akik egy erős tábort képezve vesznek részt társadalmunk folyamatos változásaiban.

Lelkes Gábor, PhD. régiófejlesztési szakértő,  a DanubeEuroConsulting s.r.o. igazgatója


A FutuReg polgári társulásnak nagy esélye van regionális kutatási és társadalmi témákra vonatkozó, fejlesztő gondolatokat tárgyaló platformmá és helyi gondolkozó szervezetté válnia nemcsak a szakvélemény, de a nyilvánosság számára is. Csallóközi kisrégiónknak szüksége van a fenntartható fejlődésre és inkluzív növekedésre. A kutatások, tanulmányok és a polgári társulás közhasznú munkája segíthet ebben.

Együttműködünk:


Veress Anita,a Minority Kids projekt szakembere, diplomás szülésznő, Gravid Info tanácsadó

A komolyabb hangvételű gyermekjogi és gazdasági témák mellett  az együttműködés egy könnyebb formájával is közelítünk a Minority Kids online projektünk mondanivalójához, ami alatt praktikus cikkek terhességről, szülésről, babagondozásról, anyai lélekről értendőek.


Oľga Novotná, orvos, helyi aktivista,
Szuburbanizációs projekt helyi munkatársa


Több mint 5 éve lakom a Csallóközben,ismerem a régió természetét és egyedülálló légkörét, ahol lenyűgöz a több nemzetiség természetes együttélése, a kulturális hatások összefonódása és lakóinak változatos életmódja … Ugyanakkor úgy érzem, hogy sok olyan lehetőség marad kihasználatlan, amelyet ez az oldal a lakói számára kínál. Érdekelne, többet megismerni a térségről, annak történetéről és hagyományairól, és keresem a lehetőségeket, hogy még kellemesebbé tegyem lakóhelyét.


Jakubecz
Böbe, korrektor, a Minority Kids weboldal menedzsere

A FutuReg PT egy olyan hiánypótló közeget biztosít a Szlovákiában kisebbségben élő családok számára, amely mindig szakmai tanácsokra alapoz, és segítő szándék vezérli. Projektjeik és kutatásaik a multikulturalitás jegyében zajlanak, az esélyegyenlőség megteremtésének reményében. Minden alkalommal a gyermekek érdekeit állítják előtérbe, rájuk koncentrálnak, hisz ők jelentik a jövőt.

Mrva Marianna, PhD. szociológus, Szlovák Tudományos Akadémia

A szlovákiai nemzeti kisebbségekhez tartozó embereket, gyerekeket és versenyzőket célzó projektek és kutatások nagyon fontosak.