Meseterápia Somorján

Meseterápia Somorján

Hamarosan kezdetét veszik a meseterápiás foglalkozások a somorjai könyvtár megszokott termében Kantner Molnár Évi vezetésével. Az első foglalkozásra október 9-én kerül sor, minden kedden a könyvtárban találkozunk szemeszter végéig.

A lektor nagyon sok gyermekkel foglalkozik óvodáskortól egészen középiskolás korig, ugyanis iskolapszichológusként, tanácsadóként is dolgozott. Nyitott  az alternatív pedagógia iránt.
Célja a mesék üzenetének közvetítése az emberek felé, annak a hiedelemnek a megcáfolása, hogy a mese gyermekeknek való, a meseterápia módszerének meghonosítása Csallóközben, olyan közösségek létrehozása, melyek nyitottak a mese világának befogadására.

Legnagyobb vágya pedig egy meseterápiás központ kialakítása. Merjünk nagyot álmodni! Addigi találkozunk Somorján, központunk a könyvtár lesz. Köszönet a somorjai Zalabai Zsigmond Városi Könyvtárnak és kedves dolgozóinak egyaránt. Minden somorjai gyerek helye itt van. Jelentkezni lehet a lektor Meseterápia Csallóközben Facebook oldalán vagy üzenetben, esetleg a FutuReg Polgári Társulás oldalán a szociális médián.