Csapatunk

Kik a FutuReg?

A FutuReg innovációkat és új oktatási formákat, valamint közhasznú tevékenységeket hoz a fejlesztés érdekében gyermekeink elé. A gyermekek célcsoportja az egészséges és biztos jövő garanciája. Ha csatlakozni szeretne, tegyen értük meg velünk.
PhDr. Bott Domonkos Lívia, PhD.,
a FutuReg elnöke, közgazdász, kutató

 

Rólunk írták:

Mgr.art Soňa Čermáková Uličná, ArtD; forgatókönyvíró, dramaturg és szövegíró:

Szeretném, ha gyermekeim és társaik inspiráló környezetben nőnének fel, amely rengeteg biztonságos lehetőséget kínál számukra a világ sokszínűségének felfedezésére, barátokra és tartalmas szabadidő eltöltésére, valamint lehetőséget nyújtanak szüleiknek arra, hogy a családi szolgáltatások bővítésével összekapcsolják a munkát és a magánéletet. , vagy a szülési és szülői szabadságon lévő anyák lehetőségei, akiknek kapcsolatba kell lépniük a közösséggel, vagy saját vállalkozást próbálnak indítani. Úgy gondolom, hogy a Rozs-sziget régiónak ideális feltételei vannak mindehhez …


Matuszny Katalin,

Meg kell őriznünk a szokásainkat, értékeinket és hagyományainkat a mai környezetben, amelyet az idő fokozatosan teremtett meg Csallóközben.


Récsei Noémi, riporter, RTVS

A FutuReg műhelymunkáknak köszönhetően sikeres pályázó voltam a kulturális támogatások terén, úgy gondolom, hogy a tanfolyamok hasznosak és érthetőek, mert szakmailag felkészülten zajlanak.


Liliana Bolemant, PhD., Az OZ tagja, a Womanpress kiadó igazgatója, az OZ Phoenix törvényes képviselője
A FutuReg polgári társulás a Minority Kids projekttel karöltve sokat bizonyított már. Az  édesanyákat, gyerekeket, de a széles nyilvánosságot is vonzza, mivel olyan információkat közöl és terjeszt, amelyek magyar nyelven kevés helyen érhetők el, és regionálisan fontosak.  Örömmel tölt el, hogy ez a projekt is jó példa arra, hogy az aktív nők vihetik előre társadalmunkat, akik egy erős alkotótábort képezve vesznek részt társadalmunk folyamatos változásaiban.

Lelkes Gábor, PhD. regionális fejlesztési szakértő, az OZ FutuReg munkatársa, a DanubeEuroConsulting s.r.o. igazgatója
A FutuReg polgári társulásnak nagy esélye van regionális kutatási és társadalmi témákra vonatkozó, fejlesztő gondolatokat tárgyaló platformmá és helyi gondolkozó szervezetté válnia nemcsak a szakvélemény, de a nyilvánosság számára is. Csallóközi kisrégiónknak szüksége van a fenntartható fejlődésre és inkluzív növekedésre. A kutatások, tanulmányok és a polgári társulás közhasznú munkája segíthet ebben.

Munkatársak:


Mészáros Krisztina,
SuliMediátor and Tolerancia projekt, pedagógus, coach, mediátor,  Mert nőnek lenni jó PT  alapító tagja


Úgy gondolom, hogy a projekt hozzájárul az anyák egészséges önbizalmának megteremtéséhez, ami hosszú távon pedig hozzájárul a társadalom és a gyermekek egészséges fejlődéséhez.


Anita Veressová, Minority Kids projekt, diplomás szülésznő, Gravid Info tanácsadó

A komolyabb hangvételű gyermekjogi és gazdasági témák mellett  az együttműködés egy könnyebb formájával is közelítünk a Minority Kids online projektünk mondanivalójához, ami alatt praktikus cikkek terhességről, szülésről, babagondozásról, anyai lélekről értendőek.


Oľga Novotná, orvos, helyi aktivista,
Szuburbanizációs projekt


Több mint 5 éve lakunk itt,ismerjük a régió természetét és egyedülálló légkörét, ahol lenyűgöz
a több nemzetiség természetes együttélése, a kulturális hatások összefonódása és lakóinak változatos életmódja … Ugyanakkor úgy érzem, hogy sok olyan lehetőség marad kihasználatlan, amelyet ez az oldal a lakói számára kínál. Érdekelne, többet megismerni a térségről, annak történetéről és hagyományairól, és keresem a lehetőségeket, hogy még kellemesebbé tegyem lakóhelyét.


Jakubecz
Böbe, korrektor, a Minority Kids weboldal menedzsere

A Futureg PT egy olyan hiánypótló közeget biztosít a Szlovákiában kisebbségben élő családok számára, amely mindig szakmai tanácsokra alapoz, és segítő szándék vezérli. Projektjeik és kutatásaik a multikulturalitás jegyében zajlanak, az esélyegyenlőség megteremtésének reményében. Minden alkalommal a gyermekek érdekeit állítják előtérbe, rájuk koncentrálnak, hisz ők jelentik a jövőt.